見證7個月大女兒成功企起身 梁麗翹感動︰媽媽為你驕傲 (21:01)

文章日期:2019年01月15日

【有片睇】無綫《東張西望》主持梁麗翹(Nicloe)的女兒Nanette就快8個月大,眼大大似足媽咪咁靚女﹗梁麗翹今日在社交平台分享Nanette扶住牀邊成功企起身的片段,梁麗翹看到女兒成功起身立即興奮大叫︰「嘩,好叻呀你!Yes﹗Yes!成功!」Nanette聽到媽媽的稱讚立即露出笑容,十分可愛﹗

梁麗翹在片段下留言︰「好感動😭!尋(噚)晚發生嘅~ 好慶幸你嘅每一個milestone(里程碑)我都可以喺你身邊見證住。I am loving her perseverance, my baby doesn't give up easy, she's done it! Mommy is Proud of you! (我愛她堅持不懈,我的寶貝不輕易放棄,她做到了!媽媽為你感到驕傲!)」

(即時娛樂)