【時光飛逝】胡定欣指1歲契仔有強勁基因 :已識行識走 (12:38)

文章日期:2019年02月10日

胡杏兒現時懷有第二胎,1歲幾的囝囝李奕霆(Brendan)快做哥哥,而Brendan向來深得一班契媽胡定欣﹑胡蓓蔚﹑姚子羚﹑黃智雯﹑李施嬅愛惜。昨晚定欣在instagram貼了一張對比照片,相中她抱住出世幾個月的Brendan照片,另一邊則是她攬住Brendan最新相片,定欣有感而發說:「睇住小朋友長大 就感受到時間真係過得好快好快好快 快到~~~~呢位小朋友擁有強勁基因 轉眼間 你已經識行識走 最正的係你已經Skip左(咗)唔係叫 "媽咪" 係叫 "杏兒"  契媽sssss真係好期待同你玩同你對話 Baby Lee...祝你快高長大,聰明伶俐。 #咁優質的Baby #幫我地(哋)一人生一個呀 #杏兒 #排隊學叫 #豹豹 #Sssss #Dusss #易拎 #定定」

(即時娛樂)

 

明報影片