【遊北海道】容祖兒阿Sa街頭共享甜筒:食到頸巾都係 (13:48)

文章日期:2019年02月25日

容祖兒之前透露今年開完演唱會之後,約好阿Sa(蔡卓妍)去東非及希臘旅行,但原來二人今個月亦有節目,就是去北海道滑雪旅行。祖兒早上剛在社交網上載兩條短片,其中一段見到當地已有積雪,二人不懼寒冷,共同食一支甜筒,相當老友。

祖兒留言:「這個月行程之緊湊創出新高點 北京-東京-韓國-美國-廣州 腦袋和身體極度疲憊 幸好 老早已經約好 Mark實死期 天皇都無面俾(畀) 可以鬆個三兩天 和好朋友相聚在雪地的確如夢一般 不知何解 有些人只要站在你面前 你便立刻變得開心和自在 @choisaaaa 本來還有她 @q_gill 和他 @aye.yeung 不要緊 我們時間多的是 雖然人在北海道 但是我還是決定先不滑雪 chill chill 佢and 食好嘢 #甜筒都跟你共吃一個 #食到成條頸巾都係」

(即時娛樂)

明報影片