【小小Mr. Cool】車婉婉囝囝戴太陽鏡扮有型 可愛到震 (13:01)

文章日期:2019年03月02日

車婉婉的小寶貝BBQ就快兩歲大,肥嘟嘟,白雪雪,愈大愈可愛﹗婉婉不時在社交平台分享囝囝的近況,昨天她就上載了兩張BBQ戴上太陽眼鏡扮Cool的照片,留言︰「早兩日忙(忘)記了post BBQ先生已經有23個月大了!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏」

「這陣子BBQ先生患上氣管敏感症狀,呼吸有困難,搞到個人情緖比較反覆...碰啱Q氏又要返鄉下,舟車勞頓,情緒動盪,睡眠不足...Q MaMa真係連自己姓乜都唔記得 😱 好彩BBQ先生努力打扙(仗),身體逐漸好些,Q MaMa才有得小休一下 😰。 」

「今天BBQ先生日間午睡了6-7小時,極度反常,但我相信佢絕對需要大量休息去繼續打病菌,所以由得佢自然醒,無刻意叫佢起身吃飯,食少咗好多嘢...唔知大家覺唔覺佢瘦咗呢?可憐🐷🐷 今天,在僅有的BBQ活躣(躍)時間,Q MaMa為佢拍了些mood shot 同大家分享一下。」

(即時娛樂)

 

明報影片