【有片睇】阿Sa祖兒睇鄭伊健紅館尾場 興奮如自己開騷 (14:18)

文章日期:2019年03月02日

鄭伊健昨晚舉行尾場紅館演唱會,蔡卓妍(阿Sa)再次現身,今次還聯同好友容祖兒一齊捧場。兩人在觀眾席上邊睇邊唱,投入及興奮程度有如自己開騷。

事後,阿Sa在Instagram(Ig)分享她和祖兒在觀眾席上的片段,留言︰「好睇到要睇多一場💕💕 #全場high到爆裂 🔥 #特登改晒啲工作喺日頭 #趕頭趕命就係為咗睇多場 #3次encore #都唔捨得走 #verygoodshow」

祖兒則在社交平台寫了一段鄭伊健《我的歌》歌詞,並留言︰「Thank u 伊健哥哥給我們一個快樂的晚上,choisaaaa(蔡卓妍Ig名) 唱比(畀)你聽咖(㗎)👇🏽👇🏽👇🏽 唯獨是可愛的臉,手挽手肩並肩,有緣碰見,仍留在我身邊。最可愛的傻婆,唱到成個頭都亂晒,我唱到🇨🇦都出哂汗。」

(即時娛樂)

明報影片