傳跟舊愛鄧麗欣任金像獎司儀 方力申:聽到好興奮 (18:55)

文章日期:2019年03月09日

【今日直撃】方力申、鄧麗欣、陳家樂、陳瀅、衛詩雅及任賢齊等,今早出席「揹水一戰」活動。當中方力申與鄧麗欣這對舊情侶成為焦點外,陳家樂跟陳瀅這對新鮮熱辣緋聞情侶,亦是亮點之一。

提到網上早前驚爆方力申(小方)與鄧麗欣(Stephy)擔任金像獎司儀,小方對此笑說:「聽到好興奮,如果我能夠有機會做金像獎司儀會好開心。(願意跟Stephy合作?)我OK,因為我哋係做娛樂,觀眾想睇我哋就做。我哋見面唔會尷尬,我哋私下都有一啲共同朋友,經常見面。」Stephy則表示:「自己都覺得奇怪,好多人問我呢件事,金像獎都澄清咗冇呢件事,相信金像獎唔會咁樣安排。」

陳家樂坦言不知道緋聞女友陳瀅今日會出現,見面一定會打招呼,日前大家跟同事一齊食飯,並解釋早前無聯絡,是因為他不在香港關係,所以大家才無聯絡。

(即時娛樂)