嘲袁詠儀爆喊係一時感觸 張智霖爆真人騷酬勞老婆袋晒 (16:01)

文章日期:2019年03月17日

【今日直擊張智霖(Chilam)今日到鴨脷洲出席洪聖傳統文化節,進行放水燈許願儀式外,又親自落場划龍舟。Chilam活動後即趕返內地拍攝真人騷《妻子的浪漫旅行》第2季,提到有份演出的太太袁詠儀(靚靚)之前獨自旅行爆喊,Chilam即抵死說:「覺得她一時感觸,其實她不太喜歡跟我一齊旅行,我鍾意佛系旅行,她覺得我好悠閒,她鍾意行程充實,所以大家有不同意見,不過一家旅行都開心。」

Chilam指節目仍在拍攝中,未知還有什麼經歷會分享,「我負責睇靚靚去旅行長白山、柏斯、紐西蘭、墨爾本的片段,然後我拍片再回應,最初以為拍攝好簡單,但並非我想像中這樣,要坐低好多小時,聚精會神去睇她的片段仲辛苦。」他還自爆今次義務工作,酬勞幾乎由老婆收下,靚靚只出車馬費給他。

相關新聞:【男友話ok】蔡卓妍為雪卵做足準備 預咗肥腫難分

(即時娛樂)