【曾任姊妹】傅嘉莉無悔發文講呂慧儀 避談係咪仲當朋友 (19:08)

文章日期:2019年03月18日

【今日直撃】日前呂慧儀宣布與黃文迪離婚,傅嘉莉即在Ig發文爆當年有人博見報,她被誣衊是第三者,可是此事得不到外間支持,反指她是抽水博見報。傅嘉莉今日出席無綫的發布會時,即被追問她與呂慧儀有否聯絡過?她卻迴避問題說:「我想講嘅嘢喺我自己Ig講咗﹗(心情有否受影響?)無,今朝收04,瞓了3、4小時就過來活動,每日都好忙好忙拍劇。(被網民一面倒鬧?)我好接受唔同聲音,好似劇集咁有啲人鍾意,有啲人唔鍾意。(自己有無唔開心?)無、無、無﹗(覺否講真說話也畀人鬧?)每個人都有言論自由,自己都係喺Ig講自己想講嘅嘢。(有無後悔?)無,都係抒發自己心情嘅嘢。」

至於在公司有否撞過呂慧儀?傅嘉莉:「未﹗未﹗(撞到會當唔識?)大家都好忙…(仍是朋友?當年曾任對方姊妹團?)其實我都喺Ig講咗…(是否仍當朋友?)其他嘢唔多回應﹗」

(即時娛樂)