【拍拖兩周年】搵音樂情人出馬 黃嘉樂電台點唱冧女友 (15:39)

文章日期:2019年05月04日

黃嘉樂和攝影師女友Samantha拍拖兩年,感情穩定,為慶祝拍拖周年紀念,嘉樂給女友驚喜,他知道Samantha愛聽「音樂情人」鄭子誠的電台節目,嘉樂在大氣電波向女友示愛,在電台點歌送給女友,鄭子誠以磁性聲線,代嘉樂讀出愛的宣言:「Samantha,不經不覺我哋已經一齊兩年,好多謝你出現喺我生命裏面,我愛你,嘉樂﹗」

之後便播出鄭伊健的經典冧歌《感激我遇見》,而Samantha在社交網冧爆留言:「讀書果時已經聽佢(鄭子誠)嘅節目,而(依)家夜晚有時間都一定聽佢嘅音樂情人,好多時喺停車場聽晒先返上樓,我真係好鐘(鍾)意佢,把聲好好聽,播嘅歌又全部都係我識唱嘅歌,好迷佢!估唔到今晚我地(哋)各自收工出黎(嚟)食個快飯,食食下Mr.💛無啦啦開收音機,我秒哭左(咗)啊!」嘩﹗冧到爆﹗

昨晚Samantha在社交網上載和嘉樂合照,並冧爆說:「Happy anniversary! 我話過,我曾經工作去過嘅地方,幫客人影過嘅作品,都好想我地都有一張。雖然未有機會同你去我工作經常去嘅國家,但係終於喺呢個香港工作最多嘅地方,最經常幫客人影嘅一個shot,同你有呢一張相,感覺好好!紀念日快樂!I Love you 3000❤️ 」,而嘉樂亦在ig上載同一張合照,並說:「妳快樂所以我快樂,I Love you 3000」。

(即時娛樂)