為拍檔袁偉豪努力驕傲 王君馨:好開心套劇裏面做你老婆 (22:53)

文章日期:2019年05月11日

王君馨與袁偉豪在《鐵探》中最終分開,令不少劇迷心傷,皆因二人在《城寨英雄》中,同樣都是悲傷結局收場。王君馨今日在社交網分享他們話別的最後一場戲,很開心見到袁偉豪的努力沒有白費,更可以在劇中飾演對方的太太,並補祝他生日快樂。

王君馨留言:「大家知唔知,原來呢一場碼頭戲就係全套鐵探最尾嘅一場戲。嗰日見到垶Sir,嘩左(咗)一下,睇到佢咁多個月嘅努力沒有白費,效果驚人!戥呢位好拍檔開心和驕傲。好開心係(喺)呢套劇裏面可以做你老婆呢個角色,可以一直睇住你嘅journey。琴(噚)日終於播完大結局,因為拍緊唐人街,冇得喺現場祝你生日快樂,上年拍攝鐵探的第一場就是你生日,真係好橋,希望呢套劇集就係你最好嘅生日禮物!Happy Birthday Ben!繼續做你喜歡做的事!支持你!#鐵探 #楊曉怡 #感恩 Thank you for this role MC & @carmen_so5828」

(即時娛樂)