【好熱鬧】群星出席嘉穎B仔百日宴 得意Rafael狂被集郵 (19:40)

文章日期:2019年05月26日

鄭嘉穎和陳凱琳為囝囝鄭承悅(Rafael)舉行百日宴,圈中不少好友包括胡杏兒一家三口﹑「少婦聯盟」的龔嘉欣﹑譚凱琪和沈卓盈﹑「鐵馬家族」的唐詩詠﹑馬國明﹑黃嘉樂和女友﹑「靈異學會」的賴慰玲和陳嘉寶等,場面熱鬧,群星爭相和小主角Rafael集郵。

龔嘉欣說:「好開心見證承悅每一個階段 見到佢身邊包圍住滿滿的愛 我地(哋)都同樣感覺幸福 一個非常鍾意笑又好玩嘅Baby 每隔幾個禮拜見你又大個仔咗好多 又得意咗又靚仔咗 咁點算啊 我哋會好掛住你㗎 💕💕 Happy 100 days Rafa ! We love you」;譚凱琪則說:「三個女人一個墟 承悅表示無眼睇~~~瞓覺 #班AuntieUncle好肉緊呀 #小帥哥 #Happy100days」;

陳嘉寶表示:「小小主角中場休息 那就抓住過去100天最滿載著愛、最勞苦功高的女主角來個 #靈異學會 的小聚吧。Really proud of you ! #rafa100days #小小主角超可愛 #主角媽咪超美麗」賴慰玲亦開心謂:「幸福到爆炸﹗」

相關新聞:鄭嘉穎為湊仔推內地劇 爆陳凱琳唔怕臭愛為兒子換片 

相關新聞:【Law霸再遇王思苦】胡杏兒叫嘉穎再生囡囡:同我對親家 

相關新聞:抱鄭嘉穎囝囝嗌緊張 唐詩詠唔識抱B:我個心被你融化 

(即時娛樂)