【太搞笑】抱單文柔BB要穿保護衣 鍾晴:以為喺產房 (15:04)

文章日期:2019年05月30日

新手爸爸陳展鵬昨晚在新劇《唐人街》飯局上,笑言現在回家似入ICU,一入門先用消毒藥水噴一噴,然後立即沖涼、洗手和換衫。原來他與太太單文柔真的很保護囡囡小豬比(Quinta),有朋友想來探B,真的要消毒及穿上用完即棄保護衣,日前鍾晴在社交網分享抱小豬比的情形,她笑言自己這個造型實在太搞笑,以為身處產房之內。

相關新聞:【為BB安全】跟太太單文柔爭換尿片 陳展鵬入門口先消毒

鍾晴留言:「我這個造型實在太搞笑 沒辦法 第一次抱#小豬比 要紀錄一下 你這個豬仔太可愛了吧 成為了母親的 @smyphoebe 截然不同 變得更細心,更吸引 身邊人如何不愛你 #吾(唔)講以為我係(喺)產房#以為我生左(咗)#呀(阿)媽要我勃(撥)晒d(啲)頭髮係(喺)後面#有B萬事足#笑得好甜」

(即時娛樂)