【哈姆太盈】馮盈盈剝智慧齒變倉鼠:仍未完全消腫… (14:20)

文章日期:2019年06月08日

馮盈盈剛剛在社交網上載素顏照,見她兩邊面明顯腫起,不似平日般靚女。馮盈盈在留言中最初講笑話食得太多糉,引至面部腫起,之後才正式解釋,原來她日前去了剝智慧齒,直至今日仍未消腫,現在十足動漫主角哈姆太郎的倉鼠朋友,自封為「哈姆太盈」。

馮盈盈留言:「昨日端午節食咗好多糉 所以食到塊面都腫!?...先奇!其實係我早幾日剝完智慧齒 現在仍未完全消腫 呢個星期都要扮住倉鼠先 希望唔會嚇親明天去<白色強人>宣傳活動嘅朋友啦 利申: 剝咗兩隻智慧齒 #再見智慧齒 多謝Dr Patrick Wu同佢團隊嘅專業技術和悉心照顧 令我復原得十分理想 #白色強人宣傳活動 #無論如何都會去同大家見面 #seeyoualltmr #我今日已經無咁腫 #我諗聽日一定會消腫 #係咪呀 #哈姆太盈 #還有請原諒我的素顏」

(即時娛樂)