【祝福變罵戰】李蘊窒張致恒:教好啲個仔 唔好學爸爸 (19:09)

文章日期:2019年07月26日

張致恒(Steven)昨天在社交網宣布和28歲粉絲雯雯的婚訊,同時自爆已升呢做人父,他還發放一家三口幸福照,不少Steven圈中朋友都留言恭喜,包括楊潮凱﹑DJ朱薰等,正當恭賀之聲此起彼落之際,晚上卻爆出Steven疑似偷食,原來他跟正印女友梁皓恩(April)未斬纜,同時又引來另一位叫Moon的女子出來,指證Steven一腳踏多船,整個ig留言大逆轉,由祝福變狂罵,就連之前祝福Steven的楊潮凱和朱薰「躺著也中槍」,惹來網民大罵,都怪Steven惹的桃色之禍﹗

身為兩孩之母的李蘊,則在Steven該post留言:「教好啲個仔,唔好學爸爸。」李蘊留言獲逾3千個Like,不少網民讚李蘊敢言,又讚她講得好,謝謝她的發聲,不過亦有網民反問李蘊:「想點啊你?」李蘊亦回覆該網民:「無想點,如果我自己有嘢做得唔好都唔想小朋友學,你唔認同嗎?」

相關新聞:【都咪話唔邪】壞咗嘅檔期? BOYZ接安仔紅館檔即出事

相關新聞:【桃色風波牽連大】張致恒連累關智斌 BOYZ紅館個唱宣布擱置

相關新聞:BOYZ個唱受張致恒影響? 英皇霍汶希:內部溝通研究中 

相關新聞:邵子風揭梁皓恩係小三 張致恒舊愛莊端兒:我好難受…

相關新聞:【爆張致恒一拖五】Moon:真的不知道有多少個被玩… 

相關新聞:【唔止一個女友】梁皓恩爆張致恒玩逃避:你仲爭我好多錢…

(即時娛樂)