開個唱請好友張敬軒做嘉賓 關智斌:有佢喺度會特別安心 (18:52)

文章日期:2019年08月22日

關智斌(Kenny)忙於籌備處男紅館演唱會,日前也抽空接受TVB娛樂新聞台節目《StarTalk》訪問,他坦言沒想過可以開個人演唱會:「好dramatic(戲劇性),用坐過山車形容都啱,因為自己一直係組合出身,就算係都係諗住以組合形式上紅館舞台,上天嘅安排好奇妙,用另一個方式畀咗個舞台我,我會好好珍惜。依家rundown全部改晒,之前主題係嘉年華feel,但已經唔work,我用咗一星期諗點改動,決定用我呢次經歴呈現。」

Kenny開騷獲好友張敬軒做嘉賓,他還想邀請對方做調音師,「想叫佢攞啲好靚嘅咪,佢啲器材太靚,有時佢無啦啦會拎出嚟話Beyonce用呢支(咪)。佢喺一班朋友中,係最令人安心嗰個,大家會覺得如果有佢喺度會特別安心,所以呢兩場(演唱會)要佢嚟,等我淡定啲」。至於可希望再以BOYZ名義踏上紅館,Kenny說:「永遠好難說不,我只可以話呢一刻,暫時我唔知道,呢件事要一齊去發生,我心底裡亦希望有咁嘅一日。」

(即時娛樂)