【榮升張太】雯雯嫁Steven分享心情:太緊張搞到冇表情 (20:39)

文章日期:2019年09月02日

張致恒(Steven)今日與女友歐燕雯(雯雯)拉埋天窗,在旺角律師樓簽字結婚。榮升張太的雯雯在社交平台分享個人心情:「經歷了風風雨雨,由一個人到兩個人,甚至三個人。由簽名的一刻,所有決定已不是對自己負責,而是對整個家庭。今天我真的很快樂,因為找到他一直行下去,也有家人朋友們的支持!其實心情超級緊張,原諒我不懂面對傳媒,就係因為太緊張,所以先搞到冇表情,我想喺度多謝大家嘅祝福,希望大家都要健康快樂生活!」

Steven也在自己的社交平台寫下感受,他說:「今天的心情超級緊張,一直冒汗,昨晚還睡不着,我好想喺度感謝我嘅太太,佢為我生咗一個肥肥白白嘅BB,亦都包容我一直以來犯嘅錯,嚟緊嘅日子,我會盡我一切嘅努力令到佢同我個仔得到幸福!ps : 好多報道所講我太太黑面,其實係因為佢只不過係一個普通人,未見過咁多傳媒影相,再加上超級緊張,所以先會唔識得俾(畀)反應,希望大家唔好介意」

相關新聞:【簽字結婚再道歉】Steven許愛的承諾:一心一意愛太太

相關新聞:【B仔好搶鏡】張致恒孖雯雯簽字結婚 一家三口影全家福

(即時娛樂)