傳偷食男友兄弟 江嘉敏Ig開名怒罵造謠者 (17:10)

文章日期:2019年09月12日

今日有報道指江嘉敏出軌,搭上電競公司高層男友Anthony的好友X先生,兩人的WhatsApp截圖流出,X先生除打本50萬給江嘉敏做生意,兩人更商量如何瞞住Anthony,雙雙以工幹為理由飛往日本旅行。江嘉敏今日在社交平台留言反擊,強調與男友感情未受影響,更開名鬧造謠者。

她說︰「你點搞我同男朋友呢,都唔會有任何影響嘅,不過呢,你係都要冇野(嘢)搵野(嘢)玩,搞下(吓)我屋企,又搞下(吓)我工作呢,我就真係會嬲喇!」

「我同男朋友都預咗呢一日,你會cap頭cap尾,又話我溝你又話我呃你錢!夠膽就唔好cap頭尾,俾(畀)全部野(嘢)人哋睇嘛!仲要夠膽做,唔夠膽面對!嗱嗱聲block晒我同我男朋友!其實都知你咩事㗎喇!X咩先生丫(吖)扮神秘?王XX先生!成日都話想出名,好啦,如你所願喇!」

(即時娛樂)