細仔Julius出世重6.6磅 岑麗香產後身體恢復理想 (15:35)

文章日期:2021年05月13日

岑麗香(香香)宣布已為丈夫Joshua(強強)誕下細仔「小腰果」,Joshua隨後在社交平台上載小腰果正在打呵欠的可愛照片,以及香香攬住大仔Jacob、他抱高細仔的照片。Joshua在相下為小腰果代言︰「大家好!我名叫Julius Samuel Ngo,出世時重3.02公斤(約6.6磅)、身長50厘米。我的哥哥Jacob很棒,而我暫時只是一部進食和便便的機器。特別感謝爺爺,讓我用他的名字作為中間名。期待與大家見面。媽媽恢復得很好,終於可再跟Jacob擁抱。」

另外,岑麗香回覆《明報》時表示,已收到大家的祝福信息,她和老公多謝大家:「完全收到晒,BB叫Julius,我哋叫佢『Baby JuJu』,出世3.02kg(6.6磅),OK吖,大家平安,我同囝囝已返屋企休息,哥哥都好開心,因為我哋預備咗一份禮物,係代細佬送畀哥哥,哥哥一路好想要一Set顏色筆,我哋買完話係細佬送畀佢,哥哥好滿意呢個細佬。」

 

相關新聞︰同時餵兩子飲奶 岑麗香宣布細仔小腰果出世

(即時娛樂)