Edan@MIRROR翻白眼曬腿 「爵屎」: 話晒你都係偶像嚟㗎 (23:57)

文章日期:2021年05月18日

呂爵安(Edan)雖然是人氣男團MIRROR成員,但他似乎沒有太大的偶像包袱,繼分享「Barcode頭」新形象被取笑似河童後,他今日在社交平台上載攤在櫈上曬腿、翻白眼的照片,原來是早前MIRROR演唱會的後台實況,Edan說:「每日完咗E先生之後就有一個大Break,然後每日就係到嘆世界,聽吓自己唱成點,網癮少年真係名不虛傳㗎。#霸埋Stanley個位 #次次完咗E先生香港地就鬆一口氣 #淨係換咗條褲裝好EarMon就休息 #中場Break #踩住Stanley上」

自爆是「爵屎」的林欣彤留言「襪底好乾淨」,亦有不少粉絲分享意見,「拋棄咗自己嘅偶包,定係從來都沒有」、「演唱會嘆世界你都係第一個」、「反白眼+大長腿又係另一種新味道,台上And台下反差巧jeng」、「擺後邊嗰兩張做封面真係唔得咩?話晒你都係偶像嚟㗎先生!!」

(即時娛樂)