COLLAR能量飲料廣告 隊長Gao打頭陣 騷腰跳舞展活力 (22:56)

文章日期:2022年03月31日

女團COLLAR早前簽約成為能量飲料品牌的首個香港歌手代言人,但有關廣告卻遲遲未推出,令粉絲們非常心急。今日品牌的官方社交平台甫出第一條廣告片,由隊長沈貞巧(Gao)打頭陣,並留言:「【Gao 揮灑屬於自己嘅 #領導力】壓台感爆燈嘅Locking舞技,加埋穩定嘅跳唱功力,@gagarieo 每次出場都總有一股霸氣魅力,加上擁有深受各團員欣賞嘅隊長風範,絕對係以汗水揮灑出領導力嘅表表者!」廣告中,Gao身穿白色tube top、藍色長褲以配合品牌的顏色,大騷纖腰的她在天台上一邊跳舞一邊放着藍煙,展現青春活力。

Gao也在自己的社交帳號分享此廣告片,她留言:「隊長嘅身分,提醒我除咗要喺舞台上表現好自己,仲要有照顧到各團員嘅 #領導力,以汗水揮灑出團結力量!我哋 @collar.weare 同 #寶礦力水特 @pocarisweathk 合作嘅全新代言廣告,好快有得睇喇,一齊拭目以待!」隊友王家晴(Candy)、陳泳伽(WINKA)、蘇雅琳(Ivy So)、蘇芷晴(So Ching)及李芯駖也有留言,其中芯駖更大讚Gao型到核爆呢!

(即時娛樂)