Edan讚姜濤個唱堅好睇 少爺占寄語姜B:繼續冷靜又純真的你 (16:57)

文章日期:2023年08月05日

MIRROR成員姜濤(姜B)一連4場亞博演唱會今晚(5日)尾場,過去3場的表演嘉賓分別是林海峰﹑謝安琪和張繼聰,以及湯令山,未知今晚尾場嘉賓是誰呢?而近日捧場的圈中人包括MIRROR隊友呂爵安(Edan)和李駿傑﹑森美﹑少爺占及當奴等,Edan在社交平台讚姜濤演唱會:「What a great show﹗﹗堅好睇﹗」李駿傑亦說:「叻仔﹗」

另外,擔任嘉賓Kay和阿聰,在社交平台貼出一家四口在後台跟姜濤合照,Kay寫道:「繼續喺台上面發光,同埋記住任何時候,台下全部你嘅『屋企人』,會一直支持你錫住你。」少爺占亦寫道:「睇姜Show係城中盛事!工作人員不停叫我執啲碎紙,我心諗咩料..原來係姜濤剪影😂!@keung_show,請繼續這個冷靜又純真的你。」

當奴則寫道:「用力唱,用力跳,用力掃走大家的疑慮,姜濤的Solo演唱會成為他的強心針,精彩!那個用不同形式的布去幻化浪濤波浪的設計有心思。另外他在深夜到銅鑼灣舉牌,切身體驗姜糖平時的熱情,看到我也眼濕濕。姜濤姜糖無分彼此了,他們是一個大宇宙。見佢識講笑即係好放鬆 #歌曲中間break編排好係佢嘅style #姜式舞蹈表演好有型。」

相關新聞:森美入場撐姜濤開騷︰甜姜係我最愛 他不會只做甜偶像

相關新聞:姜濤剖白心聲「好鍾意一個人」 湯令山現身兩度獻吻

(即時娛樂)

相關字詞﹕姜濤 姜B 少爺占 當奴 呂爵安 謝安琪 張繼聰