P1X3L 5G上台計劃|George曾擔心連累隊友 Phoebus力撐一條心 (19:51)

文章日期:2023年08月16日

ViuTV全節目《全星暑假─P1X3L 5G上台計劃》 昨晚(15日)播出的一集,梁祖堯驚喜現身與一眾主持挑戰各種任務,更趁機開解他們的心結。

一向活潑開朗的George(歐鎮灝)直率地剖白感受:「有時喺社交平台出完Post之後,都擔心會唔會連累咗成員呢?會唔會因為我呢個Post,而令到佢哋失去咗某啲嘢?有時候都會因為咁樣而自己唔開心。」在旁的Phoebus(吳啟洋)聞言十分有義氣:「有時就係知佢會咁諗,所以講好咗,你一句聲,我哋就一齊出,我哋係一條心嘅!」

George表示希望P1X3L可以繼續發展:「因為我哋經歷嘅嘢同其他人唔同,有好多感情係入面。我唔係話想P1X3L好紅,但係想P1X3L可以留低啲嘢,畀呢個年代嘅人。」阿祖稱讚George內裏十分可靠,主持之間的真誠對話,令全場都聽到眼濕濕。 

(即時娛樂)

相關字詞﹕全星暑假─P1X3L 5G上台計劃 歐鎮灝 梁祖堯