跟楊愛瑾破冰結伴睇騷 早已和好如初 吳雨霏籲向前望 (20:19)

文章日期:2023年12月05日

吳雨霏(Kary)今天(5日)日到尖沙咀出席精品店開幕活動,Kary表示3名子女已慢慢長大,大仔5歲,最細的女兒亦已1歲半,識行識走,先天心臟問題已痊癒,無需貼身照顧,她可以騰出多些時間做自己的事情,她說:「好多人搵我開騷,我都有好多想法,時機到就會做,我𠵱家都有寫歌。」

說到她和楊愛瑾(Miki)之前結伴欣賞鄧麗欣(Stephy)演唱會,2人被指破冰?Kary笑說﹕「唔好咩?(破冰幾耐?)我同Miki同一教會多年,喺教會常見,冇見大家,所以冇講。(一早冇事?)唔好咩?咁大個人,大家都有自己家庭,要向前望。(Stephy話見到你哋睇騷好感動?)我見到Stephy開演唱會都好感動。」

同場還有江海迦(AGA)和林愷鈴,AGA之前綵排演唱會時弄傷右腳,現在仍要做物理治療,她說:「針灸好痛,但未婚夫(鄭子邦)叫我一定要堅持接受治療,因為佢斷過4次十字韌帶,話唔根治好,將來會好麻煩。」

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕吳雨霏 楊愛瑾