張敬軒放假 全白Look赴巴黎時裝周 陳卓賢:畀條生路行下 (16:53)

文章日期:2024年01月17日

張敬軒出席完月初叱咤頒獎禮及完成澳門演唱會後,終於可以放假,他在Ig貼出全白Look型仔相,原來他出席巴黎時裝周,亦是COVID後的第一次,他十分期待,陳卓賢(Ian)搞笑留言:「比條生路行下﹗」軒仔則回覆Ian:「馬路有一條,好闊。」

這次軒仔是疫情後再訪巴黎,收到風的歌迷冒着當地零下3度,特地從歐洲不同地方飛來巴黎接機,令軒仔感窩心,軒仔逐一跟他們合照。以往每年都會飛一﹑兩次巴黎買傢具或渡假的軒仔,終於迎來悠長假期。假期前夕,軒仔獲品牌邀請出席時裝周活動,他表示今次巴黎工作行程緊湊,與此同時,軒仔早已訂好當地數間餐廳,於工作中空閒時間,跟自己團隊「擦餐勁」:「希望可以去到一啲靚餐廳同佢哋食餐好,作為喺過去呢一年嘅慶功。」據知,此行軒仔帶同叱咤獎座,未知會否跟同樣身處巴黎的黃偉文見面呢?

(即時娛樂)

相關字詞﹕張敬軒 陳卓賢