朱慧敏與老公帶女兒行桃花運 3個月囡囡SheRa冧爆媽咪 (15:25)

文章日期:2024年02月10日

朱慧敏(Queenie)與心臟科醫生陳良貴結婚三年,去年造人成功,女兒SheRa比預產期早出世,重6磅半。SheRa迎首個農曆新年,昨日年三十晚Queenie與陳醫生抱女兒行花圃睇桃花,SheRa才3個月大,見Queenie抱著她好重手,還懂得對住媽咪冧笑。Queenie回應《明報》說:「今年過年多咗個BB同我哋一齊,SheRa現在3個月大,佢好乖、成日笑。我同佢傾偈,佢會同我有對答,我唱歌畀佢聽,佢手仔腳仔跟住郁,笑得好開心。」

她稱昨日天氣寒冷,所以一家三口只在花圃逗留了半小時,在場有兩個工作人員見到SheRa好開心,女兒好鍾意認識新朋友,看到別人跟她說話也會笑。Queenie笑說:「BB已經喺年三十晚𢭃咗幾封利市,今年嘅利市特別有意義,溫暖窩心、滿滿的愛和祝福,大家都祝福BB身體健康、快高長大、聰明伶俐。好感動、好多謝大家!」

(即時娛樂)

相關字詞﹕朱慧敏 陳良貴