李駿傑拍攝花卉主題廣告相 身穿純白色襯衫變身不羈貴族 (18:25)

文章日期:2024年03月08日

MIRROR成員李駿傑(Jeremy)早前為護膚品牌拍攝以花卉為主題的宣傳照,穿上純白色花邊襯衫在鮮花佈置中,變身如名畫中的不羈貴族。他說︰「知道今次嘅宣傳照會喺3月8日出街,好想借呢個機會同媽咪、粉絲講多謝,感謝大家一直支持我!」MIRROR世界巡迴演唱會及拉闊音樂會臨近,Jeremy直言是一大挑戰,要保持體力及水準。拍攝當天,Jeremy化妝時手持寫滿筆記的歌詞背誦,調校燈光時又練習舞步,即使是休息時間也忙着處理演唱會事宜。工作人員叮囑他好好休息,Jeremy笑着回應:「我OK啊!」

他被問到2024年目標時說︰「今年上半年主要都係同MIRROR 去World Tour,希望下半年有機會出新團歌,同埋嘗試吓不同組合嘅演出,畀多啲衝擊觀衆,感覺會係個新鮮嘅嘗試。另外,我想試多啲曲風,嚟緊嘅新歌都係新曲風,希望大家會鍾意啦!」談到《12怪盜》快將上映,Jeremy說︰「我都好緊張,第一次上大銀幕,希望未來仲有機會啦﹗不過,我唔強求,依家都係專注手頭上嘅工作先。」

(即時娛樂)

相關字詞﹕李駿傑