高海寧頸部有「兩粒嘢」兼摸到兩個大硬塊:最近太拼了 (21:50)

文章日期:2024年04月04日

高海寧(高Ling)自從奪得台慶頒獎禮「最佳女配角」後人氣急升,工作量增多,她還忙拍內地真人騷《無限超越班2》,忙得不可開交,連休息時間也不夠,前天(2日)她在Ig貼出多張累極睡覺照,至昨天(3日)她在限時動態上載照片,她赫然發現頸上疑有硬塊:「今(昨)朝突然摸到頸部有兩粒嘢突咗出嚟,一粒大一粒細,唔痕唔痛﹗頭皮接近頸部嘅位置,也有兩個大硬塊,都集中喺左面臉,請問睇醫生我應該睇咩科?」

到今晚(4日)高Ling再更新Ig限時動態,她貼上黑白針灸照,頸側位置插了幾支針,而且疑似刮痧至頸部「傷痕纍纍」,她寫道:「最近真的太拼了,要注意身體。」之後她再在Ig貼靚相報平安:「知道啦~身體響警號啦~會好好照顧自己啦~

不用擔心~ 我份人好有口齒㗎~ 說到會做到㗎~OK?」

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕高海寧 高Ling