CHILL CLUB頒獎禮|ERROR冇獎兼冇份演出 網民:Viu嬲咗佢哋? (12:55)

文章日期:2024年05月13日

《CHILL CLUB推介榜年度推介23/24》昨晚(12日)圓滿結束,今屆有不少海外歌手參與演出,與本地歌手及音樂人交流,當中Dear Jane和越南唱作歌手Vũ.合唱震撼2全場,不少歌手也聞歌起舞,掀起昨晚高潮;而江𤒹生和陳蕾跟日本歌手高瀨統也合唱環節,也獲得不少掌聲。

有網民發現ERROR昨晚除了沒獎外,亦無份演出,只有在多謝黃偉文的片段中出現過,網民在Threads留言:「到底Viu係咪嬲咗ERROR呀?」不少網民爭相回應:「我都想問,表演都比個呀,仲要4個都著得咁好睇。」﹑「咪就係囉,鏡頭都冇個,走咗都冇人知」﹑「表演又無踩台機會又無~比首歌佢哋唱真係咁難咩?」﹑「連鏡頭都冇個」﹑「年年陪跑都算,台都冇得掂係咩料?」

(即時娛樂)

相關字詞﹕CHILL CLUB頒獎禮