網民鬧爆安仔︰有無諗過Sammi感受

文章日期:2019年04月17日

【明報專訊】許志安與黃心穎偷食事件在網上洗版,兩人的另一半鄭秀文與馬國明皆是網民關心對象,紛紛在他們的社交平台留言鼓勵。許志安昨晚舉行招待會鞠躬道歉後,在IG再貼出道歉文,但網民繼續留言鬧爆。

要求「安心」退出娛樂圈

至於黃心穎,她暫未有任何回應,並把IG的留言功能關掉,因而連累胞姊黃心美,有網民轉到心美的IG留言,鬧黃心穎偷食別人丈夫外,並叫她要出來交代,更有網民要求許志安與黃心穎退出娛樂圈。

有網民鬧安仔,「仲話係信主?十誡入面你已犯咗最重要嘅一誡喇!不可姦淫!你開記招有無諗過Sammi感受?佢一直忙緊準備演唱會,但你support過佢什麼?我替你太太感到心痛!」、「完全feel唔到你真心誠意道歉囉,一路講緊迷失自己,自己點點點,自私精,偷食就直接講衰鹹濕,唔使咁多言語藝術嘅,你最對唔住嗰個係你老婆,你傷害完佢一次又一次,你走啦!」、「要道歉就唔係𠵱家先嚟道歉啦,好假。」及「今次耶穌都保你唔住。」

娛樂組

RELATED