盧瀚霆草地奔跑踩屎 姜濤興奮大叫

文章日期:2023年10月03日

【明報專訊】MIRROR全員身在澳洲墨爾本拍攝團綜,當地天氣寒冷,12子拍攝時衣著包到冚。邱士縉(Stanley)日前形容今次行程:「唔係講笑,今次好歎。」姜濤昨日在社交網分享不少在當地拍攝的靚相,又上載與盧瀚霆(Anson Lo)、呂爵安(Edan)、柳應廷(Jer)、李駿傑(Jeremy)、Stanley一同坐熱氣球睇日出短片,眾人興奮說:「升緊喇,第一次睇日出,升得勁快。」還有另一條片是Anson Lo在草地上奔跑,但見他邊跑邊抽起右邊褲腳,狀甚狼狽,鏡頭外聽到姜濤在旁笑着大叫兩次:「Anson Lo踩屎呀、Anson Lo踩屎呀。」相當搞笑。

Anson Lo透露拍攝行程相當趕,他凌晨3時34分上載在車上的短片,約兩小時後稱好肚餓,最後食了西式早餐加炒飯,並預告昨晚出新歌。

娛樂組

相關字詞﹕每日明報-娛樂