【BOYZ演唱會擱置】關智斌眼濕濕嘆唔開心 籲Steven為自己行為負責 (23:41)

文章日期:2019年07月26日

組合BOYZ原定9月在紅館開騷,關智斌(Kenny)和張致恒(Steven)日前亦已赴泰國布吉拍宣傳片,豈料昨日卻驚爆出Steven宣布結婚及已為人父,更爆的是Steven被指一腳踏幾船,由於Steven捲入桃色風波,英皇高層霍汶希今午宣布BOYZ演唱會擱置,Steven的桃色風波連累Kenny未能實現紅館夢。

Kenny今晚終於就事件開腔回應,期間他一度哽咽兼眼濕濕,他說:「今日係旅程最後一日,嚟布吉本身為咗宣傳我同Steven喺9月14日,BOYZ第一次紅館演唱會,嚟到(拍攝)最後一日,點解得番我一個呢?

噚晚(25日)到今朝我收到好多消息,亦收到好多朋友打嚟嘅慰問,又或者佢哋一啲疑問,呢個時候都要同大家講番聲,同大家講清楚成件事,本來想同Steven了解成件事先再去講,但佢噚晚(25日)突然間離開咗呢度(布吉),我都聯絡唔到佢,我都諗緊究竟應唔應該去拍一條片,去講呢件事。

因為我到依家都未知點樣面對同消化呢個消息,不過我有一樣嘢,要感謝同好感恩,本身我係天主教徒,好感激天主畀咗個神蹟我,而呢個神蹟除咗天主畀之外,亦係你哋畀我哋,因為你哋不停喺網上集氣,話畀BOYZ開演唱會﹑畀BOYZ做一個騷,而呢件事真係發生咗,無論成功與否,我係好多人都要多謝。

多謝公司幫助我哋申請紅館,特別仲要多謝Fans,公司上上下下支持畀我實現呢個夢想嘅同事,因為佢哋知道呢件事,係我等咗10幾年一個願望及一個夢想,甚至content team呢一年拍好多片,不停拍搞笑片,公司幫忙宣傳歌,aim for去紅館;

最大最大嘅抱歉,係因為呢個BOYZ演唱會暫時擱置,雖然係好唔開心,同埋係一個好大遺憾,Steven係我一個好好兄弟同手足,而我都相信佢會為自己嘅行為,負番一個男人應有嘅責任,最後要特別多謝公司英皇娛樂,多謝公司兄弟姊妹,收到基仔(古巨基)﹑阿Sa(蔡卓妍)﹑Sherman(鍾舒漫)個個好支持我,會用好多方法幫我完成夢想,好多嘢都係未知之數,有最新消息會盡快同大家公布,多謝。」

(即時娛樂)