張致恒孻仔出世100天 與囝囝食蛋糕慶祝 遭網民暗窒 (10:28)

文章日期:2023年12月11日

張致恒(Steven)和太太區燕雯(雯雯)結婚4年育有4子。孻仔張天樂今年9月出世,眨眼已出世100天,昨晚Steven在社交平台貼出和3個兒子合照,並抱住天樂,Steven舉起V字手勢及展露笑容,他留言:「張天樂終於100日啦,希望佢少病少痛快高長大!」

有網民留言表示曾在健康院遇到Steven和老婆雯雯及4個兒子,該網民寫道:「天樂去健康院檢查個時見到你哋6口,好震撼,點解雯雯孭到天朗咁要小心,應該你同雯雯調轉孭會好啲。」Steven則回應稱:「因為佢最錫係天朗,佢死都唔俾我咩(孭)我都冇計。」網民又指見到天朗相當「贅手」,Steven則爆兒子「超肥仔」。

不過亦有網民留言窒Steven:「有錢買蛋糕,無錢買鞋整牙,犀飛利。」﹑「呢個有冇收廣告費?」

(即時娛樂)

相關字詞﹕張致恒 天樂 天朗