Shiga懷孕逾7個月仍纖瘦 吳日言變「三寶媽媽」影全家福 (19:56)

文章日期:2024年05月01日

連詩雅(Shiga)佗B踏入第27周,昨天(4.30)她在Ig貼出做gym照片,懷孕的Shiga得天獨厚,手腳依然纖幼,若只看她的背面,完全不似懷孕逾7個月,而她拍側面照時,除了腹部隆起外,其餘部位仍偏瘦,她寫道:「孕媽媽都要適當鍛鍊肌肉。」

至於懷有第3胎的吳日言(Yan)則卸貨在即,懷孕37周的Yan在社交平台貼出美麗孕照:「講啲嘢俾你聽,我細個嘅時候已經好想組識家庭並生兒育女,想好好培育下一代,做個好媽咪。入行後,收埋咗個男朋友10幾年,最後趕到高齡產婦年紀前生BB,

仲要唔知醜生到3個,一爆就爆咗三隻化骨龍,哈哈哈!人生真係奇妙...之後可能仲要一打三,做全職主婦,三寶媽媽。唔敢想像之後自己會又老又肥變醜樣,所以而家要影定啲靚相,等小朋友將來都知道媽媽索過,等老公記得我曾經瘦過。」

(即時娛樂)

相關字詞﹕連詩雅 吳日言