單身伍允龍心急拍拖 拒談前度鍾嘉欣:唔想影響人哋生活 (23:06)

文章日期:2024年05月14日

伍允龍憑電影《九龍城寨之圍城》演大反派「王九」而人氣急升,自2019年滿約王晶經理人公司,他便自組工作室獨立發展演藝事業,之前赴美國擔任荷李活電影動作導演。

去完荷李活發展,身價倍增,問到是否已儲夠老婆本?他指經濟已有基礎,希望快點抱得美人歸:「𠵱家冇拖拍,有嘗試認識唔同嘅人,我都想搵到夾得嚟嘅,我一向都心急,但又腌臢,搵老婆當然希望愛心、靚女、最緊要愛惜我。(有沒後悔以前錯過前度?)冇,我諗呢啲由神安排,或者講緣分,兩個人去到幾多就幾多,之前拍過拖嘅,大部分都變好朋友,有保持聯絡。(鍾嘉欣是好朋友?)唔講人名,唔想牽涉別人,唔想影響到人哋生活,總之每段關係我都認真,唔會做傷害對方嘅嘢,只係某啲些位夾唔啱、唔適合變成分開,我覺得姻緣要講時機。」

(即時娛樂)

相關字詞﹕伍允龍 鍾嘉欣