陳卓賢個唱加開終極兩場 破MIRROR Solo紀錄 粉絲盼Ian好好養聲 (17:45)

文章日期:2024年06月03日

MIRROR成員陳卓賢(Ian)將於7月,假亞洲國際博覽館舉行《IAN CHAN“TEARS”IN MY SIGHT SOLO CONCERT 2024》,日前有傳Ian演唱會將加至7場,成為MIRROR中個人演唱會場數最多的成員,今天(3日)Ian在Ig公布宣布終極加場消息,加開7月19日及25日兩場,合共舉行一連7場個人演唱會(19/7-25/7),並破MIRROR的Solo紀錄。

不少Hellosss(粉絲暱稱)為偶像加場感到高興,同時也擔心Ian能否應付一連7場個唱,加場消息令網民熱議:「開到7場,作為Hellosss一定為你而感到高興,但是公司呢個安排,確實令人難以理解,希望陳你好好養聲,做一個令人眼前一亮的個人演唱會」﹑「太叻啦!反應熱烈happy to see you﹗已經開始期待7月!」﹑「要養好把聲唱足7場」﹑「尾場加到25號其實有啲擔心,因為AK(江𤒹生)主要表演跳唱,換台踩台需時...希望各單位都會有充足時間準備,做好舞台安全,順順利利,Good Show」﹑「其實留返一日俾佢喘息都好呀」﹑「其實你哋咁樣加場法,有冇考慮過辛苦撲齊頭尾場嘅fans?同埋一連七場Ian無休息...好咩?」

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕陳卓賢