【唔接受】許志安公開道歉內容 網民不留情面責罵 (20:16)

文章日期:2019年04月16日

許志安今晚在酒店舉行臨時記者會,親自回應出軌事件,聲淚俱下向所有關心他的,太太鄭秀文及自己的家人,與及鄭秀文親口道歉。安仔事後在社交網將道歉內容公開,可是大部分網民並不接受,繼續痛斥。

網民留言:「你跟本無諗過sammi感受!重話係信主?十戒入面你已犯左(咗)最重要既(嘅)一戒喇!不可姦淫!你開記招有無諗過sammi感受?佢一直忙緊準備演唱會但你support過佢啲咩野?我替你太太感到心痛」、「完全feel唔到你真心誠意道歉囉 一路講緊迷失自己,自己點點點 自私精 偷食就直接講衰咸濕 唔駛咁多言語藝術既(嘅) 你唔駛(使)同咁多人講多唔住 你最對唔住果(嗰)個係你老婆 你傷害完佢一次又一次 你走啦」、「要道歉就唔係宜家先黎(嚟)道歉啦 好假」及「今次耶穌都保你唔住」。

相關新聞:許志安後悔起色心 喊住道歉︰我是一個醜惡的人

相關新聞:【關係複雜】安仔馬明一齊踢波 鄭秀文黃心穎約埋做Gym

相關新聞:【印象普通】黃心穎許志安激吻 馬明媽媽:是不是拍戲…

相關新聞:【粉絲心痛】疑遭黃心穎背叛 馬國明微博留言︰努力工作

相關新聞:去年慈善騷手拖手合唱 黃心穎曬安仔合照︰世事好微妙

相關新聞:疑雙雙背住另一半出軌 許志安黃心穎車廂親密片段流出 

相關新聞:【安仔車廂激吻心穎】傳鄭秀文大受打擊 憂抑鬱症復發

(即時娛樂)